Veggie in persoon

veggie-mir

 

Als Nederlandse fotografe en schrijfster, woon en werk ik met mijn gezin en dieren in Ibiza. Een van mijn grootste interesses zijn gezonde voeding en het ontwikkelen en fotograferen van dito recepten.

 

Behalve de geweldige natuur en het heerlijke klimaat hier is er ook een echte ‘good food’ trend aan de gang. Echt, vers, gezond en fris vegetarisch eten. Producten die ons lichaam voeden, niet alleen maar vullen.

Ik ben er heilig van overtuigd dat we geen vlees nodig hebben om gezond te zijn. Sterker nog, ik denk zelfs dat we veel gezonder kunnen worden door het überhaupt geen vlees (meer) te eten, maar door ons lichaam te voeden met al het goede dat de natuur ons te bieden heeft. Groenten, bladgroenten, fruit, noten, bonen, granen.. er is genoeg om creatief mee aan de slag te gaan. Om er elke dag weer iets specials van te maken! Op Veggie Very Much experimenteer ik met nieuwe, lekkere en over het algemeen simpele recepten. Ik weet zeker dat het mogelijk is om echt van eten te kunnen te genieten, terwijl je tegelijkertijd je gezondheid een boost geeft. Probeer het maar!

 

Eet smakelijk,

Mirjam

 

CONTACT US

 

Save

Save

Save